Directie: H. Sak (juf Hanife)

Ik ben Hanife Sak en werkzaam als directeur van bs. Elout.
Zo'n 14 jaar geleden ben ik gestart op bs. Elout als Lio-stagiaire. Daarna ben ik 9 jaar werkzaam geweest als groepsleerkracht in verschillende groepen. Vervolgens ben ik ook als intern begeleider verder gegaan. Na het afronden van mijn managementopleiding ben ik benoemd tot de directeur van Bs. Elout en heb daar geen seconde spijt van gehad.

 
Ik vind het belangrijk, dat ieder kind, de kans krijgt uit het leven te halen wat er in zit. Ik gun ieder kind dat zij op jonge leeftijd al ervaren wat hun talenten zijn en hoe deze zinvol te benutten. Samen met het team wil ik kinderen onderwijs op maat bieden door aan te sluiten bij hun talenten en leerbehoeften. Ik krijg energie van betrokken en bevlogen leerkrachten, die hun kwaliteiten aanspreken om kinderen kansen te bieden. Een veilige en vertrouwde omgeving is de basis bij de  ontwikkeling  van kinderen op het gebied van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken. Niets mooier dan samen met een team in te zetten op het behalen van een maximaal kennis- en vaardigheidsniveau en ervoor te zorgen dat de kinderen zich sociaal-emotioneel zo evenwichtig mogelijk ontwikkelen.
 
Goede ontwikkelingen houd ik vast en diep ik graag uit, daarnaast sta ik open voor vernieuwingen en benut ik graag kansen. Ik vind het belangrijk om deel van een lerende organisatie te zijn met heldere doelen voor ogen.
 
Ouders zijn voor mij onmisbare educatieve partners. Ik vind het belangrijk dat zij niet alleen participeren bij praktische activiteiten, maar dat zij vooral onderwijsinhoudelijk betrokken zijn bij school. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om betrokken en zichtbaar te zijn. Ik hoop dat u dat als ouder snel zult merken of al merkt. Weet dat mijn deur voor u open staat als u vragen of opmerkingen hebt of iets anders kwijt wilt.
 
Ik heb vertrouwen in een goede samenwerking en dat we samen er alles aan doen om uw kind een mooie schooltijd te geven!

Werkdagen: maandag t/m vrijdag
E-mail: h.sak@bselout.nl